Anunturi si Firme logo

Catalog firme - Detalii firma Distributie Iasi: Bioma Agro Ecology

Bioma Agro Ecology
Iasi, Str. Toma Cozma 41
0332 441776
http://www.bioma.ro

S.C. BIOMA AGRO ECOLOGY CO S.R.L. este unic distribuitor pentru România al societății omonime din Elveția, cu largă recunoaștere în domeniul cercetării și producției eco-biologice, implicată în cele mai complexe programe de cercetare pe plan mondial, fiind prezentă în 21 de țări europene prin gama de produse GEOLIFE line®.
Certificate atoxic de către Oficiul Federal de Sanatate Publica din Berna (Elveția), publicate în listele oficiale ale FIBL, IFOAM, Ecoinspect România (Cluj-Napoca), BIO-Suisse, Micro-Bio, EU, Biocerto, Bioagricoop și destinate pentru agricultura chemical free cu garantare Bioquality, amelioratorii biologici, potențiatorii metabolici și protectorii fito-patogeni din gama GEOLIFE line® , permit realizarea de produse agricole ecologice cu productivitate și calități organoleptice superioare.
De asemenea, produsele din gama GEOLIFE line® sunt utilizate cu rezultate remarcabile în protectia mediului (epurarea apelor reziduale, igienizarea toaletelor și eficientizarea foselor septice, tratarea gunoiului organic, a terenurilor infestate cu produse petroliere, a zonelor contaminate radioactiv) în zootehnie (furajare zootehnică, asimilarea dejecțiilor zootehnice, neutralizarea făinurilor animale, descompunerea carcaselor reziduale, ihticultură ambientală, stabilizarea metabolică a animalelor de casă) precum și în industria agroalimentară (vinificație, mezelărie și conservate din carne, produse lactate și brânzeturi).
În prezent produsele sunt utilizate cu succes în multe tari din lume.
Pentru mai multe detalii sau informatii suplimentare va rugam sa nu ezitati sa ne contactati! (pe mail: bioma.ecology@gmail.com; sau la numerele de telefon: 0332 441776, 0746 660090)

Inscrisa in data de 09.03.2009